Veríme, že ľudia dokážu meniť seba, kultúru vo firme a v tímoch, robiť lepšie rozhodnutia a čeliť neustálym zmenám okolo nás. 

 

 

A to vďaka otvorenej a štruktúrovanej mysli, veľkej dávke zvedavosti, schopnosti zamýšľať nad svojím vlastným myslením, teda nad sebou, a odvážnej nenásilnej a zrozumiteľnej komunikácii.

 

Veríme že, vedomosti a schopnosti sa majú testovať v praxi, ktorá je výnimočná pre každú orgnizáciu aj jednotlivcov.

Čo nás odlišuje

sme vzdelávacou inštitúciou pre budúcnosť

Sme majstri v testovaní vašich hraníc a aktívnom zapojení každého, kto sa vydá na cestu vzdelávania s nami. Na našich školeniach vám nedáme vydýchnuť. Vytvárame neformálne, autentické a bezpečné prostredie pri ktorom sa zdvihne nejeden kútik v miestnosti.

Kto sme?

Sme skúsení lektori so skúsenosťami z biznisu, politickej komunikácie, akademickej pôdy a občianskeho sektora. Sme víťazi debát, ktorých kritické myslenie zmenilo.

Čo robíme?

Zlepšujeme komunikáciu našich klientov. Odovzdávame zručnosti, ktoré im umožňujú dosahovať svoje ciele. Pomáhame rozvíjať kritické myslenie a orientovať sa vo svete faktov a argumentov.

Ako to robíme?

Meníme obsah podľa potrieb klienta. Nevidíme zmysel vo vzdelávaní, ktoré nie je zažité. Naše školenia sú maximálne praktické a vychádzajú z reálnych situácií.

spoznajte nás

sme experti praxe

Prinášame príklady aj skúsenosti z mnohých rokov práce v biznise, vzdelávaní, politike, výskume ale aj neziskovom sektore. Baví nás skúmať váš svet a na základeneho upravovať naše služby, tak aby boli čo najvyužiteľnejšie vo vašej každodennosti.

Viac ako desať rokov sa venuje vzdelávaniu – pracovala v Slovenskej debatnej asociácii a zakladala internátnu medzinárodnú strednú školu LEAF Academy.

Ako facilitátorka pomáha viesť konštruktívny dialóg a vytvárať komplexné stratégie slovenským i medzinárodným organizáciám.

Riaditeľka AKM a seniorná lektorka, ktorá zodpovedá na rast firmy.
linked in

Hana Skljarzska

CEO, lektorka, facilitátorka
Priekopník akademickej debaty na Slovensku a lektor kritického myslenia s desiatimi rokmi praxe v aktívnej politike.

Autor knihy Poriadok v hlave. Bol poslancom Národnej rady SR a členom Parlamentného zhromaždenia Rady Európy v Štrasburgu. Pomáhal vrcholovým politikom a političkám s prípravou na diskusie v médiách a iné výstupy s vysokou sledovanosťou.
linked in

Martin Poliačik

lektor, konzultant
Tvoril komunikačnú a politickú stratégiu Banskobystrického samosprávneho kraja.

Ako hlavný metodik SDA vybudoval debatnú metodiku pre organizácie zo 17 krajín sveta.

Venuje sa tiež vzdelávaniu kritického myslenia na základných aj stredných školách. V AKM zodpovedá za našu inovatívnu metodiku.
linked in

Jakub Kobela

lektor
Je šachovým veľmajstrom, dlhoročným lektorom a autorom doteraz najúspešnejšej knihy o kritickom myslení na slovenskom trhu Sila rozumu v bláznivej dobe. Do svojich metodík prináša skúsenosti ošľahaného šachistu a učí, ako sa rozhodovať pokojne a racionálne.

V AKM je expertom v oblasti hodnotových sporov a porozumeniu chýb našej mysle.

Ján Markoš

lektor
Má takmer 20-ročnú prax s manažmentom a vzdelávaním v korporátoch, finančnom a bankovom sektore.

Je seniornou lektorkou so širokým vzdelávacím portfóliom a skúsenosťou s rozvojom najvyššieho manažmentu.

Venuje sa primárne manažérskemu rozvoju, líderským zručnosťiam a príprave na náročné vyjednávacie situácie.

Eva Kasagrandová

lektorka
Bol komunikačný šéf kampane Zuzany Čaputovej, neskôr pôsobil ako poradca prezidentky SR pre komunikáciu a vnútornú politiku. Za sebou má aj úspešnú kampaň Matúša Valla na primátora Bratislavy a aktuálne spolupracuje s generálom Petrom Pavlom, ktorý sa pripravuje na kandidatúru v českých prezidentských voľbách.

V AKM zodpovedá za rozšírené služby komunikačného poradenstva.

Martin Burgr

lektor, konzultant
Pôsobila vo výkonnej rade Slovenskej debatnej asociácie a roky prinášala kritické myslenie na základné a stredné školy.

Ako právnička sa zúčastňovala medzinárodných súdnych sporov, v súčasnosti pôsobí v advokátskej kancelárii a na katedre trestného práva ako interná doktorandka. .

V AKM sa venuje sa školeniam zameraných na právnu oblasť, pripravuje na komunikačné a argumentačné situácie v súdnej sieni aj mimo nej

Katarína Petrášová

lektorka
Spoluzakladateľ AKM, zodpovedá za rozšírené služby v oblasti strategického biznis poradenstva.

Jeho firma sa venuje registrovnaiu obchodných známok, pracoval pre developerov a ako konzultant veľkých európskych firiem a najradšej pomáha rozbiehať start-upy.

Ján Búza

lektor, konzultant
Komunikačný poradca podpredsedu Európskeho parlamentu Michala Šimečku. Ako stratég a manažér viedol jeho kampaň vo víťazných eurovoľbách 2019. Pôsobil tiež ako diplomat na Ministerstve zahraničných vecí SR a na slovenskej ambasáde v Berlíne.

Ako lektor viedol niekoľko desiatok komunikačných a argumentačných školení hlavne v akademickom prostredí. V AKM prednáša o potrebe odpočinku, spánku a regenerácie.

Ondrej Gažovič

lektor
Metodička vzdelávania kritického myslenia pedagógov*čiek v Slovenskej debatnej asociácii. Pracovala na ministerstvách aj v kancelárii prezidentky.

Emma Lujza Barilová

Metodička vzdelávania
Spoluzakladeľka AKM, zodpovedá za marketing a chod spoločnosti. Roky sa venuje marketingu a riadi a spravuje tri úspešné firmy.

Stojí za úspešnými kampaňami veľkých, ale aj rodinných firiem na Slovensku a v Českej republike.

V AKM má na starosti naše financie, pomáha nastavovať vízie a smerovanie firmy.

Hana Poliačiková

konateľka
Študuje psychológiu so zameraním na kognitívne procesy a vedie vlastný výskum, ktorý sa týka vzťahu medzi spracovaním informácii, presuáziou a kritickým myslením.

V AKM je zodpovedná za administráciu, CRM, internú komunikáciu a klientsky accounting.

Linda Lančová

account manager, admin
Riaditeľ Slovenskej debatnej asociácie. Rozvoju kritického myslenia sa venuje viac ako 15 rokov. Pôsobí vo vzdelávacích organizáciách naprieč Európou.

Ondrej Schütz

Riaditeľ Slovenskej debatnej asociácie
Bývalý veľvyslanec pri NATO, bezpečnostný expert a analytik, spoluautor podcastu Celé zle. Už 25 rokov konzultuje v oblasti firemnej a osobnej bezpečnosti.

Peter Bátor

Bývalý veľvyslanec pri NATO

Buďte v obraze

Začnite odoberať náš newsletter plný aktualít a tých najlepších tipov zo sveta komunikácie a kritického myslenia.